Nina

Nina Förskolerektor, Montessoripedagog & Barnskötare

"På Prästkragen fann jag den nära & varma atmosfären mellan barn, föräldrar och pedagoger som känns unik i dagens förskolor. Detta skapar en miljö utöver det vanliga, där vi tillsammans och med hjälp av Montessoripedagogiken har möjlighet att erbjuda varje barn en viktig och bred grund för deras fortsatta viktiga framtidsresa."

Anni

Anni Förskollärare & Montessoripedagog

"Jag älskar att arbeta med Montessorimetoden där det rika utbudet ger varje barn möjlighet att utvecklas i sin egen takt. Jag har även förmånen att undervisa i blockflöjt."

Louise

Louise Förskollärare

"Jag trivs med att det är små barngrupper som möjliggör att möta varje barn på en individuell nivå. Min professionalitet tas på allvar och jag har möjlighet att utveckla den både för egen del och tillsammans med barnen."

Carin

Carin Montessoriassistent

"Jag älskar att se barnens nyfikenhet och att locka dem till skratt. Jag får vara delaktig i ett underbart arbetsteam där barnen sätts i fokus."

Negin

Negin Förskollärare & Montessoripedagog

"Det som är underbart med att arbeta på Prästkragen är det nära samarbetet som sker mellan förskola och hem och att som lärare få känna att man har en viktig roll i barnens vardag och utveckling. Detta är en fantastisk arbetsplats där alla är positivt inställda och samarbetsvilliga!"

Ewelina

Ewelina Barnskötare & Montessoriassistent

"Som ny pedagog har jag blivit mottagen stor värme och nyfikenhet både från kollegor och barn. Att få förmånen att lära känna alla unika personligheter, från små till stora, skänker stor glädje varje dag."

Emelie

Emelie Köksbiträde

"Det inspirerar mig att ge barnen så bra och nyttig kost som möjligt för att barnen ska kunna växa och må bra på Prästkragen. Att få servera barnen frukost lunch och mellanmål varje dag och få se barnens utveckling ger mig energi."

Disa

Disa Barnskötare

"Tillsammans med otroligt kunniga kollegor har jag fått möjligheten att aktivt skapa en miljö där barnen genom egna handlingar upptäcker sina förmågor och verkligen lär sig för livet. Varje dag på prästkragen upplever jag att vi arbetar med hjärta och engagemang i barnens framtida utveckling."

Sandra

Sandra

"Jag är mycket stolt över mitt nya yrkesval som nybliven pedagog.Här får jag möjligheten att stödja och uppmuntra barnen i deras utveckling och lärande i en kreativ miljö samt att ge dem trygghet i deras vardag."

Moa

Moa Vikarierande köksbiträde